Zoektocht Groms door Duotone!

Source: Youtube by Duotone Kiteboarding

Zoektocht Groms door Duotone.

Duotone heeft de afgelopen jaren verschillende events afgelopen om nieuw kitesurf talent op te sporen. Youngsters worden aangemoedigd om te gaan kitesurfen op verschillende locaties om zo hun vaarkunsten te showen.  Kitesurf spots wereldwijd worden aangedaan. Eind vorig jaar was Brazilië aan de beurt. In Europa hebben we ons eigen talent natuurlijk zoals Jamie Overbeek en Clement Huot.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *