Zo worden kiteboards gemaakt!

Duotone vertelt ons hoe hun kiteboards tot stand komen.

In de loop der jaren hebben we veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van onze Twintips  en boardproductie, zodat we een aantal van de lichtste, sterkste en best presterende boards kunnen ontwikkelen. Dat houdt in dat we samenwerken met de juiste bouwpartners en feedback van ons internationale team van professionele riders in verschillende rijstijlen integreren om producten te bereiken waar we echt trots op kunnen zijn.

Ons iconische assortiment met twintips, van de Jaime Textreme voor free ride en big air, de sterk ontwikkelde Gambler voor Wakestyle en de Select Textreme voor hoogwaardige prestaties … elk van deze modellen is liefdevol met de hand gemaakt diep in het Oostenrijkse platteland aan de Capita Mothership-fabriek met jarenlange ervaring in de snowboardindustrie.

Deze productiefaciliteit is niet alleen milieubewust, maakt gebruik van niet-toxische harsen en genereert warmte uit de nabije rivier de Gail, maar heeft een lange geschiedenis in de productie en expertise van Snowboard die heeft bijgedragen aan het verfijnen en ontwikkelen van onze boards. In deze video neemt pro- Tom Court ons mee naar de productie en doorloopt elk board stap voor stap …

Geniet van dit unieke kijkje achter de dubbele tips van Duotone Kiteboarding, enkele van de beste boards op het water.

#Duotone #Tom Court.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.