Eleveight rs V5 2021

Wat betekent Kiteboarding voor Pete Cabrinha?

Source: Youtube by Cabrinha Kitesurfing

Wat betekent Kiteboarding voor Pete Cabrinha?

Interview met oprichter en eigenaar van Cabrinha Kitesurfing Pete Cabrinha. Hij vertelt een openhartig verhaal waar het voor hem allemaal mee begon: De kitesurfsport en hoe het merk tot stand is gekomen.

Cabrinha is een van de grootste kitesurfmerken wereldwijd. Hun paradepaardje Switchblade is een high performance allrounder. De beste verkochte kite van dit moment.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Backroll handdrag tutorial

Backroll Handdrag Tutorial

Backroll Handdrag tutorial. In de Serie SA Masterclass van Steven Akkersdijk wordt uitgelegd hoe je een backroll handdrag uitvoert.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *