Vorm van de kite verklaard

Source: Youtube by Kite-Surf-College Tutorials and Tricks

Welk verschillende soorten kites zijn er? De vorm en eigenschappen hier verklaard. Wat is het verschil tussen een c-shape en en flat-shape kite? Wat betekend high aspect ratio, low aspect ratio? 

Handig om te weten als je als beginnend kiter je eigen set wil aanschaffen die bij je past. Waarschijnlijk zoek je dan kite die makkelijk herlaunched  en stabiel is. 

Ben je al meer ervaren, dan wil je misschien een kite die sneller wend om golven te rijden of eentje die je lanceert naar grote hoogte. 

In deze video wordt kristal helder uitgelegd hoe het zit met de verschillende kite vormen en wat dat kan betekenen voor jou.

Kites komen in allerlei vormen en maten. Ben je er uitgekomen? Surf dan eerst naar de Nederlandse kitesurfspots en check een kitespot bij jou in de buurt om lekker te gaan varen!

Laatste video's

Kitesurfspot Bloemendaal

Kitespot Bloemendaal

Naam kitespot:Bloemendaal aan Zee Regels:Kiten tussen strandpaal 61.00 en 61.750 en verplicht 50 meter afstand van vloedlijn houden. Parkeren:BetaaldRoute Adres:Parnassiaweg 1, Bloemendaal. Kitesurf level:Gevorderen Veilige

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *