Eleveight rs V5 2021

Veel wind bij Kiteboarding club El Gouna

Source: Youtube by El Gouna Directory

Zon, turquoise water, constante wind en een lagune van enkele vierkante mijl met ondiep water.  Kitesurfers van alle niveaus vermaken zich onder de beste omstandigheden om van een onvergetelijke vakantie te genieten en snel te verbeteren.

Vooral beginners zullen profiteren van onze beginnerscursussen met professionele instructeurs en van het grootste ondiepe gedeelte van alle Kitecentra  ElGouna. Vlak water  wat het veel gemakkelijker maakt om te beginnen met kite en board. 

#Kiteboarding #Lessen #ElGouna

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

Backroll handdrag tutorial

Backroll Handdrag Tutorial

Backroll Handdrag tutorial. In de Serie SA Masterclass van Steven Akkersdijk wordt uitgelegd hoe je een backroll handdrag uitvoert.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.