Tona Stratus 1.1. review

Source: Youtube by Jake Kelsick.

Jake is  super stoked met de nieuwe  Tona Stratus 1.1 . Het is een flinke stap vooruit ten opzichte van de 1.0! Dit is echt een heerlijke kite, ongeacht de wind of het soort board! De stratus is een echte allrounder, ontworpen voor freeride, freestyle, wave, boost en foil.

Het maakt niet uit of jij je tricks wil doen, cruisen of een golf wil pakken, de nieuwe Tona kite kan het allemaal.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

Cabrinha Italy

Cabrinha Italie the movie

Cabrinha Italie the movie. Als er wind is, laat je alles vallen om te kitesurfen. Kijk hoe ze het in Italie aanpakken bij Cabrinha.

Surf lekker verder op 35 Knots

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten. De nieuwe teamrider binnen de F-One groep komt van Barbados, waar hij sinds zijn 5e al met het kitesurf-virus besmet is.

North Pulse kitesurfing Kite review

North Pulse Review

North Pulse Kitesurfing Kite Review. Surface 2 Air Sports test deze Freestyle and Wakestyle kite. De Pulse is er voor je unhooked performance.