Eleveight rs V5 2021

Skateboard kiting in de bergen!

Source: Youtube by lolo BSD

Skateboard kiting in de Franse Alpen!

Op een schitterende weg bij Serre Chevalier met je skateboard en Flysurfer de weg op. Heerlijk cruisen door de Franse Alpen, wie wil dat nou niet? Nee er ligt geen sneeuw in de zomer, maar op het asfalt het berglandschap bewonderen.

Lolo BSD gaat met zijn Flysurfer door het groene landschap. Het is weer eens wat anders dan in de sneeuw kiteboarden of op zee.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Kitesurfen op de Noordelijke IJszee

Kitesurfen op De Noordelijke IJszee

Kitesurfen op De Noordelijke IJszee. Maru ontbeert de kou door in Teriberka het water op te gaan. met een Spleen door en North evo de ijsschotsen tegemoet.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *