Sensor 3 - Het nieuwe controlsystem van Core Kites

Source: Vimeo by Core Kiteboarding

Core Sensor 3 Perfectie door eenvoud!

Core Kites heeft na lang wachten de Sensor 3 op de markt gebracht. Een ultra lichte, clean controlsystem met ongekende mogelijkheden.

Features

Sensor 3 Core kitebar

Sensor 3 en 3+

Core brengt ook dit keer 2 varianten uit van de Sensor 3. de 3 en de 3+, waarvan de laatste een lijnvariant heeft. De lijnen zijn standaard 24 meter en de 3+ heeft eenverdeling van  18m – 4m – 2m. Ideaal als je ook je loops met een korte lijn wilt oefenen.

Sensor 3 lijnlengte
CIC RELEASE Sensor 3

CIC Release

Een wezenlijk verschil met de vorige barren van Core is de quick release. Core stond bekend om het draaisysteem, terwijl alle andere merken een push systeem hebben. Gelukkig is Core Kites nu ook overgegaan op een “push out” click back system. Verstandige keuze omdat er nu een soort van standaard is in het gebruik van de quick release bij kitesurfen.

Sensor 3 bar tas

Sensor 3 bar tas

Live Wire

Live wire
Live wire

Voel je meer “verbonden” met je kite als de floaters de natuurlijke beweging van de stuurlijnen niet verstoren omdat ze enkele centimeters boven de bar eindigen.

En pas de balkbreedte (50 / 46,5 cm) aan door alleen het lijnblok te verbergen dat verborgen is onder de Stealth Winders. Ook de elastische lijnhouders zitten in de drijvers verstopt, zodat je tijdens je kitesessie hier geen last van ondervindt.

Testen en reviewen

Wij hebben de bar nog niet in bezit, maar zodra wij de Sensor 3 getest hebben kan je hier natuurlijk de review lezen!

Laatste video's

Support us!

Become a 35 Knots supporter for eternal fame, gadgets and more! Yes I do!

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *