Reedin Dreamstick met Kevin Langeree

Source: Youtube by AtaoRide – Shop de Kitesurf Brest

Reedin Dreamstick met Kevin Langeree.
Het kitemerk Reedin Kites komt met eigen bar:
“De Reedin kitesurfbar”  wordt geleverd met geavanceerde functies voor bij het kitesurfen en is de lichtste bar ooit. De bar is ontwikkeld door Damien Girardin en Kevin zelf waarbij eenvoud het doel is.

De bar is voor kitersurfers die op zoek zijn naar het lichtste besturingssysteem, met lijnen die niet rekken, de eenvoudigste Quick Release en Auto-swiveling technologie. Alle functies die je ooit in een besturingssysteem wilden hebben vind je in de Dreamstick.

Nominale ISO, het bevat het eenvoudigste Quick Release-systeem dat de noodzaak om de hendel op te tillen voor herladen overbodig maakt. Onze exclusieve auto-swiveling technologie zorgt ervoor dat je nooit meer je frontlinies na een lus opnieuw hoeft te draaien.

ReedinKites | Reedin Dreamstick | Kevin Langeree

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

Surf lekker verder op 35 Knots

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten. De nieuwe teamrider binnen de F-One groep komt van Barbados, waar hij sinds zijn 5e al met het kitesurf-virus besmet is.

North Pulse kitesurfing Kite review

North Pulse Review

North Pulse Kitesurfing Kite Review. Surface 2 Air Sports test deze Freestyle and Wakestyle kite. De Pulse is er voor je unhooked performance.