North Pulse Review

Source: Youtube by Surface 2 Air Sports

North Pulse Review

Een eersteklas freestyle 3-strut Kite laat je hart sneller kloppen. De Pulse is speciaal ontworpen voor snel, responsief sturen en is de ultieme freestyle voor prestaties, die ook gemakkelijk een boost geeft en een mega-loop geeft. Verbeterde impuls betekent dat zelfs de meest technische trucs instinctief worden. Gemaakt om uit te blinken in harde wind, en te overwinnen.. Direct en responsief, deze vlieger doet precies wat je van hem verlangt.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Backroll handdrag tutorial

Backroll Handdrag Tutorial

Backroll Handdrag tutorial. In de Serie SA Masterclass van Steven Akkersdijk wordt uitgelegd hoe je een backroll handdrag uitvoert.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.