Landboarding in de Alpen!

Source: Youtube by Lolo BSD

Landboarding in de Alpen!

Lolo BSD neemt ons mee de Alpen met een flysurfer en Ride Engine gear vliegt hij rond boven dit schitterende landschap. Het was voor hem de eerste keer dat hij zo hoog aan het vliegeren was. Normaal is dit zijn wintersport gebied, maar voor deze keer ging Lolo met zijn landboard de berg af. Helaas in Nederland geen bergen, maar wel veel water.

 

Op zoek naar water om te kitesurfen?
Surf dan eerst naar de Nederlandse kitesurfspots. Check een kitespot bij jou in de buurt om lekker te gaan riden!

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Cabrinha Italy

Cabrinha Italie the movie

Cabrinha Italie the movie. Als er wind is, laat je alles vallen om te kitesurfen. Kijk hoe ze het in Italie aanpakken bij Cabrinha.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *