Koen van Bolhuis vertelt over kitesurfen bij de Afsluitdijk.

Source: Youtube by De Nieuwe Afsluitdijk

Koen van Bolhuis vertelt over kitesurfen bij de Afsluitdijk.

Koen van Bolhuis, je weet wel die van AntixSport, vertelt zijn verhaal over kitesurfen bij de Afsluitdijk.  In een reeks van 32 verhalen van verschillende personen wordt er aandacht gegeven aan deze enorme dijk die ons beschermt tegen het water.

Koen vertelt dat hij ongeveer 25 jaar bij Kornwerderzand komt voor zijn favoriete sport: Kitesurfen. Deze Fries uit Makkum, een klein dorpje verderop, beschouwt de plek als zijn achtertuin.

Wil jij ook naar Kormwerderzand of 1 van de andere  NL Kitespots?

Surf dan eerst naar de Nederlandse kitesurfspots. Check een kitespot bij jou in de buurt om lekker te gaan riden!

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *