Kiteschool

Kitesurfschool 4Wind

Kitesurfles bij 4Wind

4.7 (57 waarderingen)
4.7/5

Kitesurfschool 4Wind op het strand van Castricum aan Zee aan de Noord-Hollandse kust.
In 2013 opgericht door Sander Bos en Ronald Glasbergen, met een idee, een visie, een missie; Mensen op een veilige en verantwoorde manier de kneepjes van het kitesurfen leren. Binnen een aantal lessen willen we cursisten klaar stomen om veilig zelfstandig aan de slag te gaan.

Onze kitesurfschool is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een watersportcentrum op het strand, van alle gemakken voorzien. Door de ligging van een aantal zandbanken in zee hebben wij erg vlak water terwijl je toch het fijne van de Noordzee mee krijgt!

4Wind is van april tot en met oktober 7 dagen per week geopend en we genieten nog elke dag van de cursisten die dolenthousiast van het water terug komen en net de eerste meters hebben gemaakt.
Uiteraard maken we gebruik van het nieuwste materiaal op de markt waardoor je de beste ervaring met het kitesurfen zult krijgen.

Bij ons geen rare constructies met verborgen extra kosten voor je kitesurflessen, de prijzen op onze website zijn altijd All-in.


Kortom: Wil je leren kitesurfen op een prettige manier en binnen no-time zelf knallen over het water? Onze gecertificeerde instructeurs staan voor je klaar!

Kitesurfles in een groep
Privéles, kitesurfles met privé instructeur
Het complete kitesurfles pakket
Privé voor 2 kitesurfles

Boek online je les​