Kitespots in Frankrijk - Bekijk het overzicht van kitesurflocaties

Kitespots in Frankrijk

Ben je op zoek naar kitespots in Frankrijk? Het noorden van Frankrijk is zeker de moeite waard, er is een variatie aan kitespots aanwezig! Dit geldt niet alleen voor het kiten, want zo dicht bij huis ben je tegelijk in een andere cultuur en geniet je van de sfeer van de dorpen en het lekkere eten.  

Kitespots in Frankrijk

Het noorden van Frankrijk heeft een mooi natuurgebied, de Cote Opale en hier vind je de mooiste kitespots. Klik op de spot voor meer info over de kitesurflocatie. Ken jij een spot die hier niet bij staat, stuur dan even een berichtje naar de beheerder van de website via onze Facebookpagina. Dan zorgen wij ervoor dat jouw spot ook op ons overzicht komt.

De kite spots zijn voor een deel aan noordkant en een deel aan de westkant, waardoor je kunt varen met alle windrichtingen vanuit zuid, west en noord. De spots zijn allemaal aan zee, de een meer voor gevorderden dan de andere kitespot en er zijn ook prachtige kitespots voor wave rijden. Meeste spots zijn ruim genoeg en is kiten toegestaan, maar let op de plaatselijke aanwijzingen.