Kite afstellen met Steven Akkersdijk.

Source: Youtube by Steven Akkersdijk
Kite afstellen met Steven Akkersdijk! In deze SA Masterclass legt Steven je haarfijn uit hoe je kite correct af te stellen. Door wijzigingen te maken aan de stuurlijnen, bar lengte, CIT point en trim adjuster. Er zijn verschillende setups om je kite te trimmen en iedere kleine wijziging in de setup kan grote gevolgen hebben tijdens het varen. In deze video laat Steven zien waar je op moet letten om de perfecte afstelling te hebben. Zodat jij het maximale uit je kitesurf sessie haalt! Heb jij je kite getrimd, kijk dan op kitesurf spots in Nederland waar jij het water op kan. Liever in België het water op kijk dan op kitespots in België.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

houten deur schredden

Een houten deur schredden

Een houten deur schredden. Ben Beholz laat in zijn Freistiel series zien hoe hij met een plank een lightwind sessie houdt.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *