Kevin Langeree start zijn eigen kitesurfmerk

Source: Youtube by Kevin Langeree

Kevin Langeree kondigt aan in zijn #Kevlog4 1 dat hij zijn eigen kitesurf merk “Reedin Kites” gaat beginnen samen met designer Damien Girardin. Een spannend moment voor Kevin die op dit moment in Kaapstad zit voor deelname aan KOTA.

Vorige week liet Kevin weten dat hij na 20 jaar trouwe dienst Naish Kiteboarding zou verlaten. Nu weten we waarom. Kev gaat in de niche markt van het kitesurfen zijn eigen brand starten.

Wij wensen hem natuurlijk heel veel succes!

Het zal lastig worden want de kitesurfmarkt is behoorlijk verzadigd qua merken. Elk land heeft zo zijn eigen kitebrands en dan heb je natuurlijk de grote spelers zoals F-One, Core, Duotone etc. Ook Ruben Lenten heeft zijn eigen merk opgericht “Len10” en is daarnaast ook nog dj.

Reedin kites zal ongetwijfeld met gear op de markt komen dat aan de veeleisende kiter zal voldoen. We houden het in de gaten!

#KevinLangeree #Reedinkites

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

Ruben Lenten Megaloops

Ruben Lenten – Megaloops

Ruben Lenten – Megaloops. Ruben is weer lekker bezig met z’n Ozone gear in een 9 minuten footage kiteboarding met alleen megaloopings. Enjoy

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!