Kevin Langeree start zijn eigen kitesurfmerk

Source: Youtube by Kevin Langeree

Kevin Langeree kondigt aan in zijn #Kevlog4 1 dat hij zijn eigen kitesurf merk “Reedin Kites” gaat beginnen samen met designer Damien Girardin. Een spannend moment voor Kevin die op dit moment in Kaapstad zit voor deelname aan KOTA.

Vorige week liet Kevin weten dat hij na 20 jaar trouwe dienst Naish Kiteboarding zou verlaten. Nu weten we waarom. Kev gaat in de niche markt van het kitesurfen zijn eigen brand starten.

Wij wensen hem natuurlijk heel veel succes!

Het zal lastig worden want de kitesurfmarkt is behoorlijk verzadigd qua merken. Elk land heeft zo zijn eigen kitebrands en dan heb je natuurlijk de grote spelers zoals F-One, Core, Duotone etc. Ook Ruben Lenten heeft zijn eigen merk opgericht “Len10” en is daarnaast ook nog dj.

Reedin kites zal ongetwijfeld met gear op de markt komen dat aan de veeleisende kiter zal voldoen. We houden het in de gaten!

#KevinLangeree #Reedinkites

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Veilig betalen via Ideal, Paypal of Sepa.

De hele dag kitesurfen

De hele dag kitesurfen #Cvlog

De hele dag kitesurfen met Clement Huot en familie. In Frankrijk is er altijd wel ergens goeie wind. De Familie Huot ging al vroeg op pad.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.