Goodbye Cape Town - Sessie Jalou Langeree.

Source: Youtube by Jalou Langeree

Goodbye Cape Town – Sessie Jalou Langeree.

Na 4 maanden Kaapstad neemt Jalou Langeree afscheid met nog 1 kitesurf sessie in de golven. Ze beschouwt Kaapstad als haar 2e huis, naast Noordwijk, Nederland waar ze vandaan komt.  Het afscheid valt zwaar, maar eind 2020 is ze weer terug!

Jalou vaart met een North Carved en bracht afgelopen jaar samen met Mystic een damesharnas op de markt, waar wij een review over schreven.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Kitesurfing tijdens Ciara

Kitesurfing Tijdens Ciara

In februari raasde de storm Ciara over Europa. Tijd voor de echte extreme sporters om het water op te gaan. Hier vind je een selectie video’s van dit weekend. Kitesurfing tijdens Ciara!

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *