Fuerteventura kitesurf vakanties

Speciaal geselecteerde vakanties in Fuerteventura

Appartement Playa Park Zensation

Vanaf

€395

Appartement Las Marismas

Vanaf

€282

Appartement Tao Caleta Mar

Vanaf

€424

Appartement Buendia Nohotel

Vanaf

€425

De perfecte kitesurfvakantie voor alle niveaus

Fuerteventura is een geweldige plaats om van kitesurfvakanties te genieten. Met zijn constante winden en warme watertemperaturen is het eiland perfect om dagenlang op de golven door te brengen. Er zijn tal van kitesurfscholen verspreid langs de kust, zodat je gemakkelijk de basis kunt leren of je vaardigheden opfrissen. En, met tal van schitterende stranden om uit te kiezen, je wordt verwend met keuze als het gaat om het vinden van de perfecte plek om van je kitesurfvakantie te genieten. Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je kitesurfvakantie in Fuerteventura!

Waarom is Fuerteventura zo geliefd onder de kiters

Fuerteventura is een kitespot met veel opties, en een locatie waar beginners en gevorderden prima terecht kunnen. Dicht bij huis, want je bent er in 4,5 uur. De windzekerheid is hoog, niet gek als de naam van het eiland harde wind betekend. In het noorden ligt de grootste stad Corralejo, een gezellige stad met alles wat je nodig hebt aan winkels en restraurants. In Corralejo vind je de spot Flag Beach, lekker ruim voor iedereen en goed parkeren ook.

De andere plekken aan de noordkust moet je gaan zoeken, maar ze zijn de moeite waard. Zie ook de video’s van Tom Court, hij zat er tijden de Corona lockdown en is op ontdekking gegaan. Bij El Cotillo kun je aan de zuidkant en noordkant terecht, mooie “geheime” spots. Helemaal in het zuiden kun je terecht in Sotavento met een mooie vlakke lagune en een golfspot. Sotavento is een rustigere plaats zonder een grote stad maar met meer natuur!

Nog meer toplocaties

Zanzibar

Vanaf

€920

Dakhla

Vanaf

€529