Flysurfer Sonic 3 review

Source: Youtube by Our Kite Life.

Flysurfer Sonic 3 review. In deze video wordt de nieuwe Sonic 3 van Flysurfer getest door “Our Kite life” en vergeleken met de Flysurfer Soul.

De nieuwe Flysurfer Sonic 3

De nieuwe Sonic is een High-Performance Freeride, Airstyle, Lightwind kite. De Sonic creëert een nieuwe standaard onder de foilkites en brengt de spanning terug bij het vliegeren. De balans tussen agressieve prestaties en controle is de droom van iedere kitesurfer.

Met een closed cell techniek, is deze kite geschikt voor de gevorderde kiter op het land, water en in de sneeuw. De kite heeft een enorme hangtime en een geweldige lowend.

We hebben de kite helaas nog niet zelf getest, maar zodra we de kans krijgen vind je onze bevindingen hier op de website!

#Flysurfer Sonic 3 review

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.