Flysurfer Sonic 3 review

Source: Youtube by Our Kite Life.

Flysurfer Sonic 3 review. In deze video wordt de nieuwe Sonic 3 van Flysurfer getest door “Our Kite life” en vergeleken met de Flysurfer Soul.

De nieuwe Flysurfer Sonic 3

De nieuwe Sonic is een High-Performance Freeride, Airstyle, Lightwind kite. De Sonic creëert een nieuwe standaard onder de foilkites en brengt de spanning terug bij het vliegeren. De balans tussen agressieve prestaties en controle is de droom van iedere kitesurfer.

Met een closed cell techniek, is deze kite geschikt voor de gevorderde kiter op het land, water en in de sneeuw. De kite heeft een enorme hangtime en een geweldige lowend.

We hebben de kite helaas nog niet zelf getest, maar zodra we de kans krijgen vind je onze bevindingen hier op de website!

#Flysurfer Sonic 3 review

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.