Flysurfer Sonic 3 review

Source: Youtube by Our Kite Life.

Flysurfer Sonic 3 review. In deze video wordt de nieuwe Sonic 3 van Flysurfer getest door “Our Kite life” en vergeleken met de Flysurfer Soul.

De nieuwe Flysurfer Sonic 3

De nieuwe Sonic is een High-Performance Freeride, Airstyle, Lightwind kite. De Sonic creëert een nieuwe standaard onder de foilkites en brengt de spanning terug bij het vliegeren. De balans tussen agressieve prestaties en controle is de droom van iedere kitesurfer.

Met een closed cell techniek, is deze kite geschikt voor de gevorderde kiter op het land, water en in de sneeuw. De kite heeft een enorme hangtime en een geweldige lowend.

We hebben de kite helaas nog niet zelf getest, maar zodra we de kans krijgen vind je onze bevindingen hier op de website!

#Flysurfer Sonic 3 review

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten. De nieuwe teamrider binnen de F-One groep komt van Barbados, waar hij sinds zijn 5e al met het kitesurf-virus besmet is.

North Pulse kitesurfing Kite review

North Pulse Review

North Pulse Kitesurfing Kite Review. Surface 2 Air Sports test deze Freestyle and Wakestyle kite. De Pulse is er voor je unhooked performance.