F-One verwelkomt Simon Joosten

Source: Youtube by F-One

F-One verwelkomt Simon Joosten.

Simon komt uit Barbados waar hij op 5-jarige leeftijd voor het eerst ging kitesurfen op de rug van zijn vader. Hij werd  een getalenteerde skateboarder, maar besloot uiteindelijk te leven van zijn passie voor kitesurfen en creëerde zijn eigen kitesurfschool.

Zijn moeiteloze flow en stijl hebben hem naar de 6e plaats gebracht van zijn eerste GKA Kite-Surf World Tour in 2019. Simon vaart  met zijn eigen gepolijste stijl.

F-One is trots dat deze bescheiden en bekwame rijder zich bij het team voegt.

Wij zijn ook heel blij dat deze blonde dude zijn skills voor F-One gaat laten zien en wensen zowel Simon Joosten als F-One heel veel succes!

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.