El Nihuil - Kitesurfpark in Argentinië

Source: Youtube by Ramiro Gallart

El Nihuil – Kitesurfpark in Argentinië

Het eerste kitesurfpark bij Mendoza in Argentinië. Nadat alle wedstrijden klaar waren besloten Nicolas Gilomen and Ramiro Gallart te laten zien wat kiteboarding voor hen betekent. Met de bouw van dit kitesurfpark kunnen beiden hun freestyle tricks showen, want dat is waar ze happy van worden. En wij ook, heerlijk om naar te kijken! Dat is wel eens wat anders dan kitesurfen in de chop op de Noordzee.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten

F-One verwelkomt Simon Joosten. De nieuwe teamrider binnen de F-One groep komt van Barbados, waar hij sinds zijn 5e al met het kitesurf-virus besmet is.

North Pulse kitesurfing Kite review

North Pulse Review

North Pulse Kitesurfing Kite Review. Surface 2 Air Sports test deze Freestyle and Wakestyle kite. De Pulse is er voor je unhooked performance.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *