Duotone Neo Review.

Source: Youtube by MACkiteboarding

Duotone Neo Review.

Dit jaar nam MACkiteboarding de Neo eens goed onderhanden en komt tot de conclusie dat deze kite specifiek voor waveriders is. Vaar jij graag met een directional in de golven? Dan is de Duotone Neo de meest krachtige wavekite die  op dit moment te verkrijgen is (aldus de testers).

North Pulse kitesurfing Kite review

North Pulse Review

North Pulse Kitesurfing Kite Review. Surface 2 Air Sports test deze Freestyle and Wakestyle kite. De Pulse is er voor je unhooked performance.

Key Features Neo 2020

  • Uitstekende drift mogelijkheden
  • Responsive sturen
  • Ruime power - depower mogelijkheden
  • Leading edge met flex segmented
  • Instelbare frontbridle
  • Nieuwe trailing edge

Op en top wave kite Duotone Neo

Duotone Neo is een echte wavekite. Hoewel de kite ook prima als freeride kite gebruikt kan worden, komt deze kite het best tot zijn recht op zee, met een directional board. Wave riders zoals Airton Cozzolino, Matchu Lopes, Sebastian Ribeiro, James Carew en Patri McLaughlin varen allemaal de Neo om elkaar te verslaan tijdens GKA Strapless World Tour. De Neo heeft de meeste prijzen in de wacht gesleept tijdens wave wedstrijden en dat is niet voor niets.

De kite heeft meerdere setup voor waveriding met directional of freeride. Neo staat bekend om zijn drift en snelle draaimogelijkheden. De enorme kracht die deze vlieger genereert is subliem te noemen. Met een Duotone Neo heb je een uitstekende wavekite als maatje.

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone mono 2020

Duotone Mono 2020 Product Clip

Duotone Mono 2020 Product Clip. Een one-strut allround kite met ongelofelijke handling, gebruiksgemak en een vergevingsgezind karakter!

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?