Duotone Mono 2020 Product Clip.

Source: Youtube by Duotone Kiteboarding

Duotone Mono 2020 Product clip.

Een krachtige single strut light-wind en foil kite. Zelf zeggen ze dat dit De beste one-strut allround kite op de markt is. Dat geloven we pas als we er zelf mee gevaren hebben.

Het is een kite die ongelofelijke handling combineert met gebruiksgemak en ook vergevingsgezind karakter heeft.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Surf lekker verder op 35 Knots

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Op zoek naar groms

Zoektocht Groms door Duotone

Duotone maakt elk jaar een rondje over de wereld op zoek naar nieuw talent. Onder de youngsters wordt taltent gescout voor nieuw kitesurf talent.

Duotone Neo review

Duotone Neo Review

Duotone Neo Review: De meest krachtige wavekite van het moment. MACkiteboarding heeft het wavemonster uitgebreid getest en komt met verbluffend resultaat.

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie

Kiteboarding is mijn passie. De 17 jarige Clement Huot was afgelopen KOTA de jongste deelnemer in het veld. Is dit de opvolger van Kevin bij Naish?

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *