Eleveight rs V5 2021

De hele dag kitesurfen #Cvlog

Source: Youtube by Clement Huot

De hele dag kitesurfen met je familie!

Clement Huot gaat vandaag met familie op zoek naar goede wind. Het voordeel voor hen is dat ze in Frankrijk wonen, daar waait het altijd wel ergens. Vroeg opstaan, spullen pakken en op weg naar de eerste kitesurfspot. 

Clement is teamrider bij Naish en is deelnemer van KOTA, dat helaas dit jaar niet doorging.

Wil jij ook de hele dag kitesurfen? Ook bij ons heb je voldoende mogelijkheden om je de hele dag te vermaken. Vind jouw kitesurfspot op Kitespots in Nederland

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

Storm Chasing met Sam Light

Storm Chasing met Sam Light

Storm Chasing met Sam Light. Samen met de UK crew achter storm Francis aan op Gwithain Beach. Spectaculaire beelden gegarandeerd!

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *