Eleveight XS V2

De beste downwinder ooit - KEVVLOG4

Source: Youtube by Kevin Langeree
De beste downwinder ooit! Kevin ging met de boys van Kitemana op stap. Met een corona proof busje een eind up wind rijden om vervolgens met je kite de beste downwinder ooit te varen. En je weet de vlogs van Kevin zijn altijd leuk, zo ook deze! Langs de Nederlandse kust waar je overigens de meeste kitespots van Nederland vindt, Kevin begon vorig jaar zijn eigen kitesurf merk: Reedin.

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

soorten kites

Welke verschillende soorten kites heb je?

In deze duidelijke video van het Kitesurfcollege worden termen als high aspect ratio, low aspect ratio, c-shape delta-shape en flat-shape verklaard. Wat doet het met de kite en wat doet het voor jou? Sluit het aan bij je niveau en wat je met de kite wil doen?

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *