Eleveight rs V5 2021

Change the tide met Harlem Kitesurfing.

Source: Youtube by Harlem Kitesurfing

Change the tide met Harlem Kitesurfing.

Je niet laten tegenhouden door moeilijke omstandigheden is het motto van deze schitterende video van The Harlem Boys, eigenaren van Harlem Kites.

Zelfs in deze toch wat lastige tijden zijn ze er voor jou, vrouwen en mannen zodat jullie datgene kunnen doen wat je het liefst wil doen: Kitesurfen! Samen keren we het tij!

Check hier alle kitespots in Nederland!

Laatste video's

Wij hebben jouw nodig! Voor slechts een paar euro kunnen wij jouw goeie content leveren. Word jij een 35 Knots Supporter? Dan krijg jij sowieso eeuwige roem, maar kom je ook in aanmerking voor Kitesurf gadgets. Er bestaat de mogelijkheid voor vermelding op de website. Informeer naar de mogelijkheden.

De hele dag kitesurfen

De hele dag kitesurfen #Cvlog

De hele dag kitesurfen met Clement Huot en familie. In Frankrijk is er altijd wel ergens goeie wind. De Familie Huot ging al vroeg op pad.

Surf lekker verder op 35 Knots

booomtag review

Booomtag

Booomtag! Lost. Scan. Found. Bij verlies van gear biedt de booomtag met NFC technologie de oplossing om jouw spullen weer terug te vinden.

Foil collectie F-One

Foil Collectie launch van F-One

Foil Collectie launch van F-One. Nog nooit voelde vrijheid zo goed! F-One showt haar nieuwe foiling collectie ✓Kitefoiling ✓Foiling ✓Hydrofoiling.

Lees Interacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *